BLOG

  • Masáž prostaty: masáží ke kvalitní erekci a rozkoši
    Mužský bod G není tak často skloňovaný jako ten ženský, což je škoda, protože právě přes něj vede cesta nejen k pevné erekci, ale především k slastnému prožitku. Kde se ukrývá?
  • Testosteron na maximum – způsoby, jak ho efektivně zvýšit
    Testosteron je něco, co se ve spojitosti s mužskou sílu často skloňuje, ale víš vůbec, co přesně to je? Testosteron je pohlavní hormon, který vzniká především ve varlatech a v menším množství i v kůře nadledvin. Stimuluje vývoj mužských zevních i vnitřních pohlavních orgánů a je nezbytný k tvorbě spermií.
  • Rostlinné boostery pro mužskou výkonnost
    Hledáš způsob, jak nakopnout svůj den a mít až do večera dostatek energie? Cítíš se často unavený, ale chceš se dostat do formy a zlepšit svou fyzickou výkonnost? Chceš být aktivní a zlepšit svůj intimní život?
  • V top formě – průvodce moderního muže pro udržení maximální energie a libida
    Jsi mladý, plný energie a chceš, aby tvůj intimní život byl na vrcholu stejně tak jako ty? V dnešní době jako by se svět točil rychleji, ale ty nesmíš zapomínat na své tělesné i duševní zdraví. Tvůj svět by se neměl točit jen kolem práce a stresu. Jak si užít každý den – a noc – na maximum?
  • Energie, libido a pořádný výkon v posteli. Dopřávejte si jich bez věkového limitu
    Stárnutí je zcela přirozený proces, který s sebou přináší změny ve fyzické kondici, energii a může tak zasáhnout i libido a neblaze ovlivnit náš postelový výkon.
  • Erekce v průběhu dějin: vosy, chilli, volty i radium
    Po maximální, co možná nejdelší a časté erekci toužili muži odnepaměti a neváhali udělat téměř cokoliv, aby svou touhu naplnili.
  • Poruchy erekce a co s tím? Maca peruánská: tohle vás zvedne.
    Máte problém s erekcí, přečetli jste stohy článků a spíš vás rozhodilo, co všechno byste měli dělat, co polykat a podle čeho se řídit? Zkuste na všechno zapomenout, přestat googlit “poruchy erekce a co s tím” a přečte si něco o bylinkách. Protože bylinky nejsou jen pro holky, bylinky mohou pomoci i vám – a to nejen s pevnou a dlouho trvající erekcí. Zjistěte si něco o mace peruánské a nevyjdete z údivu.
  • 7 způsobů, jak zvýšit hladinu testosteronu
    Testosteron, hormon mužnosti, možná s věkem klesá, ale to ještě není konec všem intimním radovánkám a fyzické výdrži. Existuje minimálně 7 způsobů, jak zvýšit hladinu testosteronu v každém věku a to přirozenou cestou – bez prášků a medikace.
  • Tipy 30+: Jak zvýšit postelovou výdrž po třicítce?
    Jste v tom nejlepším věku. Chuť máte neustále a vaše partnerka taky. Rád si dopřejete i postelový maraton, jen občas potřebujete ještě trochu zvýšit fyzickou výdrž. Noc je mladá a vy unavený. Co s tím?
Přejít nahoru